Ledelse, handlekraft, disruption

Unge stemmer fra fortiden…2 Keep dreaming Sunny Boy

Forleden var jeg til en konference hvor en analyse med interviews af yngre ledere blev fremlagt. Særligt 2 udsagn bed jeg mærke I – og undrede mig over på vejen hjem. Kunne det virkelig komme fra unge ledere…?

    • “Jeg hader ordet disruption fordi det repræsenterer en forstyrrelse. Hvis vi skal være kreative skal vi have arbejdsro. “
    • Mit svar: Keep dreaming sunny boy. For det første sker det ikke. Verden spørger ikke om du synes om disruption eller ej – den kører bare derud af uanset, så du kan lige så godt vænne dig til tanken. Disruption er kommet for at blive – og herfra accellererer det voldsomt. Change will never be this slow again!
    • For det andet: Der er ikke evidens for at arbejdsro giver kreativitet. Hvad er det er en mærkelig misforståelse? Måske giver det nærmere middagslur, mens nød lærer nøgen kvinde at spinne. Man behøver bare at læse en lille bitte smule Daryl Conner eller Jonh Kotter for at finde ud af at ‘sense of urgency’ er nødvendigt for at skabe fremdrift. Spørg bare Novos udviklingsafdeling….

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Unge stemmer fra fortiden...2 Keep dreaming Sunny Boy, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *