+45 40 36 05 04

Book Foredrag og Inspiration

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, digitalisering og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter. Han har arbejdet globalt i Accenture og Right Management. Han har deltaget i DR’s program “Mission Ledelse” og udgivet 9 ledelsesbøger – senest bestselleren Disrupt eller Dø! og den helt nye Disrupt dig selv.

Tune har siden han lancerede Den Lærende Organisation samt Handlekraft været med i toppen af danske foredragsholdere. Han taler udfordrende og underholdende, når han er på scenen!

Og han værdsætter at komme rundt til alle – fra medarbejdere til det årlige ledermøde. Fra kundekonferencen til bestyrelsen. Fra AMU-centeret til den internationale virksomhed.

Mine Foredrag:

 • Future of Work – Hvordan bliver fremtidens arbejdsplads og ledelse?

  Vi ved alle at der kommer 3D print og kunstig intelligens – men hvordan påvirker det lige dit job? Kom med i fremtidsværkstedet. Dette foredrag tegner fremtidens arbejdsplads og giver bud på hvordan de nye teknologier vil optræde i vores arbejdsdag. Der vises eksempler på hvor fremtiden allerede har sneget sig ind og kan ses i dag. Så spænd hjelmen – om 5 år bliver det svært at genkende dit job! Det handler også om trivsel, arbejdsmiljø, nye roller, ledelse, HR og et helt andet arbejdsmarkedet. Om (ud)dannelse. Det er ikke for tidligt at komme igang med at forberede sig! Foredraget kan også handle om fremtidens ledelse i disse nye vilkår – er du klar?

Book Foredrag
Et super inspirende foredrag, fuld af indsigt, erfaring og story-telling… Lars Dalgaard Direktør - NovozymesDisruption for ledere – Strategi og de nye forretningsmodeller

Disruption vil også banke på hos dig før eller siden. Derfor er det vigtigt for enhver leder at kunne se mønstrene i kaos. At forstå de nye forretningsmodeller, så man kan vælge en passende respons-strategi. Og gøre sin organisation klar. Det sidste er det sværeste. Læs hele artiklen hos Lederne

Book Foredrag
 • Disrupt eller Dø! Forstå mønstrene bag digitalisering.

Vi kender alle historierne om airbnb, Apple og Tesla som har disrupted deres globale brancher. MEN det sker også for din arbejdsplads! Faktisk er det i gang lige nu… Foredrag baseret på bogen ‘Disrupt eller Dø’ fra Berlingske Forlag.

Hvad kan I gøre for at forstå og imødegå disruption? Det kan virke som en tsunami – men der ER mønstre man kan arbejde udfra. Det ER muligt at lægge en disruption-strategi. Hvad består disruption næsten altid af? Hvorfor kommer det lige nu? Og hvorfor er dette meget større og vigtigere at være opmærksom på nu, end for 5 år siden? Hvad kan vi lære af de brancher som blev ramt først? Og hvorfor er Transformation svaret hvis Disruption er spørgsmålet…?

Et inspirerende foredrag som vækker jer af tornerosesøvnen og gør jer klar til at møde udfordringen. I vil blandt andet lære

 • Hvilke møstre og trends der er i disruption
 • En masse danske eksempler på hvad de nye spillere gør – og hvilken disruption I kan forvente
 • Hvordan man forbereder sig…
 • Hvilke ledelsesmæssige udfordringer det giver
 • Hvordan disruption, digitalisering og transformation hænger sammen

Handlekraft, Eksekvering og Agilitet!
Hvordan får vi mere af det som alle organisationer higer efter…? Tune Hein introducerede selv Handlekraft i Danmark med bestsellerbogen “Handlekraft – Kunsten at eksekvere”. Et begreb som nu ligefrem er skrevet ind i virksomheders værdier. Men hvor kommer den fra? Hvordan får vi mere? Og hvordan hænger handlekraft sammen med eksekvering af strategi? Et foredrag for både medarbejdere og ledere som sætter knivskarpt fokus på den egenskab som alle søger. Med masser af eksempler til inspiration og konkrete råd til at skrue op for handlekraften – personligt og som organisation. I vil blandt andet lære

 • Hvad er handlekraft?
 • Hvor kommer den fra og hvordan får vi mere?
 • Hvad er psykologen bag?
 • Hvad har det med ledelse, kultur og kollegaskab at gøre
 • Og hvordan kan ambition og mening udløse handlekraft?
Book Foredrag

Forandring – hvorfor skal det være så svært?
Få forandringer kører smertefrit. Og det er altid den menneskelige faktor der er udfordringen. Hvordan håndterer I den bedst? Om forandring uden at jokke i spinaten. Forandringsledelse og forandrings-deltagelse. Om at gøre det selv hvis lederen ikke har tid. Om at være den bedste kollega. Om hvordan psykologien spiller os et puds. Om hvad Kierkegaard kan bidrage med. Forandring er ikke det rene hokus-pokus. Der er nogle reaktionsmønstre man skal kende. Der er veje til at blive robust. Et sjovt og inspirerende foredrag for både ledere og medarbejdere med masser af eksempler, spejlbilleder og konkrete værktøjer som ruster jer. En god forberedelse til forandringer – fx før en fusion, restrukturering, organisationsændring eller nedskæring.I vil blandt andet lære

 • Reaktionsmønstre ved forandringer
 • Hvorfor forandringsledelse er for alle – ikke kun ledere
 • Hvorfor vi gerne vil udvikle men ikke forandre?
 • Hvad kolleger kan gøre for hinanden
 • Hvor modstand i virkeligheden kommer fra og hvad vi kan gøre
 • Så jeres forandring bliver en af de få som lykkes…
Book Foredrag

Skab Ægte Engagement
Vi kender metoden hvor et reklamebureau skaber en masse hype – og 3 måneder senere er det hele glemt. Men hvordan skaber vi et ægte og blivende engagement? Få en række perspektiver og eksempler på hvad det er og hvordan man får det frem. I vil blandt andet lære om:

 • Hvad relationer og følgeskab har med sagen at gøre
 • Hvorfor det bedste motto er KISS
 • Hvad psykologien siger om den sag
 • og meget mere krydret med en række historier og eksempler

Tune forbereder gerne skræddersyede foredrag eller henviser til andre talere.

Book Foredrag

Nyt foredrag af Tune Hein: Udfordring af din ledelse!


Lad mig provokere dig lidt… ikke for at genere, men venligt for at skabe nye refleksioner. At give dig nye tanker og perspektiv på dit (eller jeres) lederskab. Det er nemlig derved at man udvikler sig som leder eller ledergruppe.

Jeg har samlet en række udfordringer jeg bruger i lederudvikling, i et involverende foredrag. Udfordringer der får lederen til at stoppe op og tænke. Udfordringer som dansk ledelse trænger til, når man kigger ind med internationale briller. Korte skarpe slogans der provokerer – men som er svære ikke at tænke over. Som er nemme at huske og tage med hjem.

For eksempel: Synd for skal ud af arbejdspladsen!

”Tune du skal starte med at anerkende hvor svært de har det” sagde kommunaldirektøren som skulle briefe mig til et foredrag. ”Det kommer ikke til at ske” svarede jeg. Efter 20 års fokus på empati og autenticitet i ledelse er der blevet for meget føleri. Synd-for er noget privat. Der skal vi give omsorg. Men når det gælder arbejdet er det ikke synd-for. Ynk og offer-perspektiv bringer os ingen vegne. Det må vi gøre op med og behandle hinanden professionelt. Så får vi rene linjer - og så får vi mindre stress.

Vil du høre mere…?

Book Foredrag

Baggrund og person

– Medlem af VL-gruppe 64
– Forfatter til 9 ledelsesbøger og fast klummeskriver
– Medejer i Hein & Partnere samt http://www.HeinDisruption.dk

1988 – Civilingeniør Biotech fra DTU
1988 – International Change Management hos Accenture
1989 – CBS + IMD Business School Schweiz
1996 – Iværksætter med Kjæer & Kjerulf
2000 – Salg til Right Management. Int. ansvar for Change Management. Udstationeres i Østen
2000 – Bestyrelsesformand i Express A/S
2006 – Iværktsætter – starter Hein & Partnere AS
2007 – Bestseller “Handlekraft – Kunsten at Eksekvere”
2016 – Udgiver bestselleren “Disrupt eller Dø!”
2018 – Udgiver “Disrupt dig selv” om Future of Work


Tune Hein har selv været leder siden 1990 og er en af Danmarks mest erfarne ledelsesrådgivere. Ved siden af konsulentprojekterne er han forfatter, foredragsholder og arbejder med iværksættere.

Bestil et foredrag eller kontakt os på ths@heinogpartnere.dk