+45 40 36 05 04

Tør du at satse på et talent?

OB afviste en ung Lewandowski… Shaka Loveless afviste en ung Ed Sheeran… 🤪 og Aab afviste Modric som sidste år blev valgt til verdens bedste spiller. Jeg har selv sagt nej tak til folk der senere fik stor succes….

Men hvad handler det om? Der er mange perspektiver på den sag og en værdifuld debat. Måske handler det om overskud. Eller som Pasteur sagde ‘Luck favour the prepared mind’… Hvilket talent har du overset?

Klik her og tilføj dit indspark i debatten på det virale hit


Webinar

Vil du høre om Fremtidens… ledelse og organisation? Det har jeg jo skrevet min 10. bog om der lige er udkommet. Og du kan høre mere om det og stille spørgsmål på et webinar d. 19.11. kl. 14.00 helt gratis.

Agenda:

  • Intro: jeg deler nogle centrale pointer fra bogen
  • Interaktivt: deltagere skriver spørgsmål som jeg besvarer.
  • Max. 100 deltagere – Først til mølle
  • Varighed ca. 25 min.
  • Har du ikke tid den dag? Så tilmeld dig alligevel, så sender jeg dig en afspilning som du kan se når det passer dig.
  • Del gerne invitationen til andre – tak.

>> Klik her og vær med! <<


Kompleksitets-hærværk….

De gamle bycykler blev en verdenssucces. De kostede ca. 1500kr og var så simple at alle brugte dem. Så tænkte nogle ledere – hvis vi gør dem 60x dyrere bliver de nok 60x bedre… Men nej – de blev bare 60x mere komplekse – og en gigantisk fiasko til 83.000 kr. pr stk. og ingen brugere! Kompleksitet sniger sig ind og lederne skal trække modsat. Gøre ting enkle. Fordi det virker. Fordi her gemmer sig en masse handlekraft.

Klik her og deltag i debatten på LinkedIn


 Digital Transformation

Digital Transformation er en ledelsesudfordring. Teknologi giver muligheder, mens organisationen giver udfordringer. Udfaldet afgøres af ledelse.


Blockchain: Kan man stole på det?

Blockchain fjerner formidleren, notaren etc. som skal validere transaktionen. Ejendomshandel, containertrafik, internationale betalinger etc. Det gør teknologien i stedet for.
Det store spørgsmål er derfor: Er blockchain sikker? Det og meget mere bliver besvaret i dagens artikel fra World Economic Forum.

Klik her og bliv klogere på blockchain-verdenen.


Din Alexa og Google Home lytter med i smug!

Stemmestyring kan være smart – og er nok på mange måder fremtidens computer-interface. MEN… det kræver jo at den lytter efter sit aktiverings-ord. Det er jo fair nok, men nu viser det sig at både Google og Amazon har sovet i timen og godkendt apps som gør mere end det – de lytter selvom de signalerer at de slukker… En pinlig sag som kan få store konsekvenser…

Klik her og læs artiklen herom

Mange tak fordi du læser med,
Tune Hein

Husk at tilmeld dig webinar den 19.11 kl. 14.00 – Tilmeld her

Rating: 5.0/5. From 4 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.