+45 40 36 05 04

Future of Work

Future of work er begrebet for det som digitaliseringen betyder for vores organisationer. Struktur, jobs, kompetencer og ledelse vil ændre sig meget. På dansk kan man bare kalde det Fremtidens Organisation og Fremtidens Ledelse – i kølvandet på den digitale transformation.

I den nye bog Disrupt dig selv! (skrevet med Thomas Honore CEO Columbus) rammer vi temaet Future of Work.

Hvad sker der med jobs, arbejdspladser, arbejdsmiljø, trivsel, ledelse og arbejdsmarked som følge af disruption og digitalisering i en ikke så fjern fremtid?

Vi ved alle at der kommer 3D print og kunstig intelligens – men hvordan påvirker det lige dit job?

En af vinklerne herpå er fremtidens arbejdsmiljø – det miljø som der skal skabes trivsel og performance i. Af den enkelte og af lederen og HR…

Kom med i fremtidsværkstedet når jeg løbende giver mine bud på hvordan fremtidens arbejdsplads ser ud og hvordan de nye teknologier vil optræde i vores arbejdsdag.
Der vises eksempler på hvor fremtiden allerede har sneget sig ind og kan ses i dag.

Alt dette betyder også nye vilkår for ledelse. Motivation, trivsel, relationer, datadrevne beslutninger, distance og meget andet vil ændre vilkår for ledelse. Er du klar til det?

Future of Work betyder måske allermest for næste generation. Der er brug for nye fremtidsbilleder for folkeskolen og uddannelser – nye billeder af hvad vi skal danne og uddanne til.

Så spænd hjelmen – om 5 år bliver det svært at genkende dit job!

Relaterede blogindlæg:

Rating: 3.7/5. From 3 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.