+45 40 36 05 04

Autenticitet – hvorfor så vigtigt nu?

Jeg læste en artikel i Information (gensyn med min gode gamle ungdoms avis..) som satte et par tanker igang. Hvorfor er det med autenticitet blevet så  vigtigt?

Det er det fordi der er sket et skifte i den måde vi engagerer os i en arbejdsplads på. Før var der en ‘formel indmeldelse’. Man mødte op. Fik en kontrakt. Producerede. Havde bestemt arbejdstid. – og gik hjem igen.

Nu har vi i stedet en ‘selv-indmeldelse’. Vi melder på. ‘Ja’- vi er med. Ombord. Har lyst. Kan se meningen. ‘På bussen’. Det er langt mere følelsesmæssigt. Det handler om engagement og vision – fremfor x antal opgaver.  (Fordi der er så meget change og dynamik at det er svært at definere opgaverne helt klart og tælle produktionen.)

Men hvordan chekker man så denne indmeldelse? I den gamle model kunne man bare se om folk var der og tælle produktionen. I den nye model er det sværere at se om indmeldelsen er reel. Er engagementet ægte. Kæmper hun med på holdet…? Er lederen fuldt committed? Her afgør autenticitet sagen. Det er det vi kigger efter for at se om indmeldelsen er ægte. Derfor er det blevet så vigtigt – for virksomheden og kolleger.

(og det er jo også rart for den enkelte at kunne være sig selv og have sig selv med på job…)

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag