+45 40 36 05 04

Der er forskel på aftale og eksekvering…!

Der sad 3 frøer på en åkande… De 2 aftalte at hoppe i vandet – hvor mange var der tilbage på åkanden?

Det er en historie som jeg hørte i Nordea. De bruger den for at huske sig selv på eksekvering. Svaret er 3 – de aftalte det – men historien melder intet om hvorvidt de også gjorde det… (og sandsynligheden taler for at de ikke hoppede – under halvdelen af strategier føres ud i livet).

Og eksemplerne er utallige… Jeg hørte en professor fra Århus fortælle at Grækenland har en lige så god skattelovgivning som os! Der er bare ingen der følger den eller håndhæver den… Alligevel hørte jeg folk fra EU berette at det var et krav til Grækenland at vedtage reformer af skattesystemet… hallo. Systemet er der – det skal blot eksekveres!

Måske så I de spændende udsendelser fra DR ‘Den dag de fremmede tog hjem’. De viste ledige som valgte at sige nej tak til jobs. I den afsluttende debat drøftede politikerne intenst om reglerne skal strammes, så den slag ikke kan ske. Hallo – reglerne forbyder allerede at man siger nej til job. Det sker alligevel – er det så reglerne eller eksekveringen det er galt med?

Derfor har jeg skrevet en bog om eksekvering – og en masse andre vinkler herpå…

https://www.djoef-forlag.dk/da/boeger/s/strategisk-handlekraft-i-3d 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag