+45 40 36 05 04

Disruption – hvad har det med ledelse at gøre?

disruptionDisruption er en hurtig, potentielt livstruende ændring af forretningsvilkår. Men det kan også være en mulighed…

Vi er vant til innovative produkter – men det vi ser nu er meget voldsommere, fordi det er radikal innovation med nye forretningsmodeller som skyller ind over det ene marked efter det andet – og ingen vil gå fri. Derfor er det ikke længere noget digitaliserings-halløj vi kan parkere hos IT-chefen. Det er core business det handler om.

Jeg har mødet mange der ser disruption som en tsunami af kaos – Men der ER mønstre i virvaret!  Og det er ikke noget man lammet skal vente på – der ER tiltag at gøre og måder at lægge en disruption-strategi på.

Sammen med Thomas Honoré har jeg skrevet en bog hvor vi fremlægger dette – og det gør vi også i foredrag.

Hvad kan man gøre? Jo, man kan lave workshops hvor man dykker ned i temaet. Man kan lave en disruption-strategi. Og man kan begyde at overveje den change proces man uvægerligt kommer til at tage sin organisation i gennem.

For at sætte det helt på spidsen og forklare hvorfor jeg har brugt min strategiske Accenture baggrund til at se på Disruption med ledelsesbriller – så mener jeg at man er nødt til at sige til sig selv “jeg kan ikke være leder i fremtiden, uden at forstå det her”. Smøj bukserne op og vad ud i det kolde vand!

Læs mere i dette link: http://newspublicator.dk/e10/parker/pm/08fd822deef35e0c/mc5053695/view/

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

2 kommentar

 1. Susanne Kongerslev siger:

  25 april, 2016

  Hvis du ikke er en del af damptromlen, er du en del af vejen.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

  1. Tune Hein siger:

   24 maj, 2016

   😉

   No votes yet.
   Please wait...
   Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag