+45 40 36 05 04

Fra management til ledelse – hvad gør Thinggaard i Milestone?

Utroligt mange ledelsesmøder går med sagsbehandling og management. Der er pres på sagsbehandling og koordination og planlægning for alle.

Men der skal også være tid til at hæve blikket. Til at tale strategi. Og visioner. Der hvor energien og ambitionerne ligger. Og hvad der er svært. Og tid til bare at tale om det der rør sig og dukker op når ledere sidder sammen. Det er vigtigt at supplere sagsbehandlingen med en anden slags leder/direktionsmøder – møder hvor der er mere tid og mindre agenda. Det er her leadership vokser frem.

Hør hvordan adm.dir Lars Thinggaard i vækstvirksomheden Milestone gør dette  (9 min video):

http://borsentv.dk/karriere.html?clipid=12251

Hvis de kan gøre det i en teknisk hardcore virksomhed – kan din så ikke?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Christina Zimmermann siger:

  1 februar, 2012

  Interessant eksempel fra Milestone. Og jeg er helt enig med dig i, at der er behov for mere tænketid i danske virksomheder. Jeg oplever mange virksomhedsejere/ledere, som bliver fanget i den daglige drift – eller sagsbehandling, som du kalder det – og som har store udfordringer med at finde tid til at hæve blikket og tage en tur op i helikopteren og prøve at se på sin virksomhed udefra.

  Men det kræver også stort mod at gå mod strømmen. Hvad enten det drejer sig om at reservere et stort antal timer pr. måned til tænketid som i eksemplet med Milestone, eller at erkende at du faktisk har behov for hjælp til at få overblikket igen, og måske må bede en ekstern person om hjælp til at facilitere processen.

  Men ja, “næsen i sporet” er som udgangspunkt godt, men hvis du aldrig løfter blikket og checker retningen risikerer du for sent at opdage, at toget ikke længere kører fra din station.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag