+45 40 36 05 04

Hvordan udvikler man ledere?

I dag diskuterede jeg lederudvikling med en HR-direktør og blev præsenteret for et interessant perspektiv jeg vil dele: “Det handler ikke om læring, men om selvindsigt.”  Interessant.

Hvornår kan vi være enige? Tja – hvis rammerne for ledelse er helt klare og motivationen er på plads – så kan vi sige at lederen selvindsigt er katalysatoren for at folde sig ud i denne ramme.

Hvis kompetencen er på plads – så er selvindsigt det næste niveau af kompetence.

Hvis samspillet er på plads med bedste intentioner – så er det selvindsigt der kan justere adfærd i den retning som hiver high performance teams.

Interessant perspektiv synes jeg. Det er i den kontext personlig udvikling, testning, coaching etc. for ledere skal ses. Det er derfor man siger at lederen selv er sit vigtigste redskab og skal ‘sætte sig selv i spil’. – Men nogen gange er der nu mere end selvindsigt som kan give et løft.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Kim Kampp siger:

  14 oktober, 2011

  Hej Tune
  Spændende og beskriver meget godt det paradoks jeg ofte møde i mit virke:
  En stor fokus på kompetencer og udnyttelsen af dette i en organisation, forstået på den måde at mange ledere springer første skridt over i lederskab, – det personlige lederskab overfor sig selv
  Dbh.
  Kim Kampp

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag