+45 40 36 05 04

Autenticitet – hvornår er den svær? (2)

Når jeg underviser i ledelse kommer vi ofte til at drøfte autenticitet. Men hvorfor er det vigtigt? Fordi der er en sammenhæng til resultater…

MEN – nu er det jo ikke sådan at det altid er nemt eller det eneste rigtige at være autentisk… Det kan være svært i 2 sammenhænge:

1) det er jo ikke altid, at det bedste er lige det, som du har brug for og har det bedst med. Tænker du på situations bestemt ledelse, så der der jo også noget holdet eller den enkelte medarbejder har brug for… Du har måske din styrke i en coachende stil – men nogle gange kræves der instruktion eller krise-ledelse.

2) Den anden faktor der kan kræve at du tilpasser dig er strategien og ledelsesopgaven. Måske skal du gennemføre en fyringsrunde. Måske kender du til en hemmelig organisationsændring. Måske er du selv sagt op og er ved at søge væk… Der er det også svært eller umuligt at være autentisk.

Som altid i ledelse er tingene flertydige…

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag