+45 40 36 05 04

Jo flere chefer des mere…

…ballade. Jeg har lavet mange organisationsanalyser hvor folk i interviews har sagt ‘hvis ikke der var så mange gik det nok bedre..’. Og ja, sat på spidsen tror jeg på det.

I en organisation (et organisationslag) med for mange chefer får man får mange kampe om magten, ressourcerne, projekterne, rampelyset m.m.

Så hvis din organisation er præget af kampe, så betragt den med denne optik. Skyldes det at der er for mange chefer stuvet sammen på et organisatorisk for lille område? (hvorfor kommer jeg til at tænke på burhøns her…?).

Hvis hver bare har 2-3 ansatte så ved de godt bevidst eller ubevidst at det er en truet position – og så vil de bevidst eller ubevidst kæmpe med næb og kløer om ressourcerne og gøre deres domæne større og tungere og mindre truet. Man kan have optil 15 i reference – så hvis I har 2-4 i hvert team har I måske delt lidt rigeligt op…

Less can be more!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. G.Carlsen siger:

  30 marts, 2012

  Der skal altid kun være en kaptain på en virksomhed – og vedkommende skal alle medarbejder, rengøringsfolk, leder, kantine personaler osv. kunne komme og snakke med. Hvis der er noget, der ikke fungere på arbejdspladsen. Både når det drejer sig om det fysiske ogdet psykiske arbejds miljø.
  Hvis der er en råden gulerod, smitter den både til begge sider og op og nedad. Så den bliver man nødt til at smide i komposten.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag