+45 40 36 05 04

Krise, udvikling og partnering

Jeg skulle have ny bil (og naturligvis endte det for nørden her, lige så meget som en analyse af virksomheder, som et bilvalg). Jeg besøgte et utal af forhandlere, prøvekørte og fortalte, hvad jeg havde brug for. Alle steder efterlod jeg mit mobilnummer – så de kunne komme op med noget kreativt og sælge mig en bil.

Hvor mange hørte jeg fra…?

Kun 1 forhandler ringede tilbage med en løsning – så der blev jeg kunde.

Pointen er helt enkel og gælder de fleste brancher – der er et kæmpe potentiale i ‘customization’. I at kunne levere det kunden lige præcis har brug for, i stedet for hyldevaren. Her bliver partnere afgørende. De fleste kunder har brug for mere end dit produkt. Ofte indgår dit produkt i en større sammenhæng af finansiering, forsikring og andre produkter til en samlet løsning.

Og så selvfølgelig potentialet i at holde fast i kunden og dialogen.Produkterne går ikke selv ud af butikken længere. Intet sælger sig selv.

En IMD analyse viste, at krise slår alle andre faktorer, som driver af udvikling. Og måske er der i Danmark et skræmmende behov for det efter 9 fede år …

Rating: 5.0/5. From 6 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag