+45 40 36 05 04

Lever strategien eksekveringstiden ud?

Lever strategien eksekveringstiden ud - tune hein - hein og partnereMange ynder at sige, at det eneste sikre er usikkerhed, og at forandringstempoet stiger. Jo tak – men det gjaldt også i middelalderen og tærtiærtiden for den sags skyld.

Men når det er sagt, så er agilitet og dynamik centralt for stærke organisationer. Og det gælder også på strategiområdet. Derfor mener nogle at strategisk planlægning slet ikke giver mening, men at strategiske scenarier og strategisk parathed er det vigtige. Nuvel – i den kontekst er jeg stødt på et interessant problem, som også rimer på handlekraft og eksekvering:

Vi har en strategi med et mål. Vi sætter initiativer i gang for at nå det mål. Skibe i søen. Men hvad nu hvis målet lever kortere end det tager at gennemføre initiativerne? Hvad hvis eksekveringstiden er længere end strategien holder? Hvis havnens levetid er kortere end sejltiden dertil?

Så har vi et absurd teater…

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag