Nede i den anden ende at huset bor et motivations-mirakel. Det er ikke et eventyr men lidt derhenad… Der bor en kokkeelev fra en Michelin restaurant.
Hun arbejder fra 9-24 – men til gengæld får hun en meget ydmyg løn.
OG HUN ER TOP BEGEJSTRET…!
Hvad kan din organisation lære heraf…?
- succes?
- purpose?
- ambition?
- teamwork?
- fælles kampgejst?
- udfolde sine styrker?
Automat-reaktionen når jeg fortæller historien er “ja men det er jo noget andet i den branche..” Men hvorfor det? Hvorfor skulle det være en naturlov at kokke kan motiveres nemmere/mere end andre?
Så det andet spørgsmål – hvad skulle forhindre jer i at gøre det samme? Hvad skal der til?
- ledelse? rekruttering? mindset? vaner? just do it? værdier? ansatte?
Merete Meyer Madsen siger:
11 januar, 2018
Jeg tænker, at det er et spørgsmål om ledelse og at formå at få det bedste frem i medarbejderen. At medarbejderen føler, der uddelegeres ansvar og mulighed for selv at være en del af organisationens udvikling.
Kis Østergaard siger:
9 maj, 2018
?ledelsesansvar? ,
Det må begynde med indre motivation for en ambition om at øve sig, og investere, så man kan blive dygtigt medieret af dygtige mentorer/ ledere, og i den proces, kan man blive endnu dygtigere, end man selv forestillede sig.
Ledelse, uden medarbejder motivation, er som hønseringe uden kroge.
Det skaber ikke sammenhænge og synergier, der er kernen i en bæredygtig verden.
Andreas Kærgård siger:
10 maj, 2018
Jeg tror det handler om en leder, der tør slippe alle den pågældende medarbejders ressourcer løs – og som er bevidst om at være der på de for medarbejderen rigtige tidspunkter og ellers holde sig lidt i baggrunden.