+45 40 36 05 04

HR faldgruppe

HR har en vigtig opgave i at støtte lederne i at udvikle en kultur der passer til strategien. De fleste steder vil det rime på performance-kultur.

Men så er det at kæden hopper af hos enkelte HR funktioner, som ikke er fulgt med tiden.

Hvis trivsel vægtes højere på bekostning af performance. Hvis man ikke bakker op om ledernes performancekrav. Hvis HR har sin egen ide om kultur dekoblet fra lederne. Hvis lederne er HRs forlængede arm og ikke omvendt. Kort sagt – jeg møder ind i mellem meget frustrerede ledere, der oplever at HR bremser deres udvikling af en performancekultur.

Det er nye tider – også når det gælder om performancekrav. Verden var anderledes i 2007 og derfor er HR-politik  også helt anderledes i dag end dengang. Og hvis ikke HR kæmper for performance side ved side med lederne, så gør man alle en bjørnetjeneste – og arbejdspladserne ender i Østen.

Ligesom alle andre stabsfunktioner er HR nødt til at være helt ‘in touch’ med strategien og hvad den kræver af organisationen – og helt ‘in sync’ med kunderne i linien.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Hans jultved siger:

  27 marts, 2012

  Performance kunst plejer i min verden at betyde at en kunstner foretager en kort optræden og som regel med et politisk budskab. Men det er vel næppe det I mener ?

  OBS
  Er der ikke nogen der kan sige mig hvad det egentligt er folk på Amino har kørende med hinanden. Jeg forstår simpelthen ikke det “sprog” der tales.

  Mvh. hans.jultved@yahoo.dk

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag