+45 40 36 05 04

Non-Ledelse… stop med det!

For nylig mødte jeg en interessant og ambitiøs leder i privat sammenhæng. Hun gør sig store anstrengelser for at lytte og inddrage og være åben. Da hun leder akademikere lægger hun også stor vægt på at lade medarbejderne selv. Men i denne iver for ikke at overstyre ligger faldgruben –

i at understyre. I at lytte, men ikke beslutte. I at lade den stærkeste vinde. I at lade konflikterne løbe. I at lade kaos herske. I at lade ting være uafklarede. I at være for langt fra til at opdage det. Det hedder Non-ledelse og det kommer der ikke noget godt ud af. Pas på med det trods de bedste intentioner.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

2 kommentar

 1. Lotte B siger:

  18 februar, 2010

  Jeg har læst dette her lille indlæg en del gange og vendt tilbage til det igen-og-igen.
  Det er så sandt, så sandt. Og det er lige præcis det, som jeg (akademiker i en akademiker-tung virksomhed) er udsat for. Og det er meget frustrerende.
  Skriv gerne mere om det!!! Hvordan kommer man ud af det – og hvordan råber man som medarbejder sin ledelse op? Jeg har i hvert fald ikke fundet nøglen/nøglerne!!

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

  1. Tune Hein siger:

   26 juni, 2010

   Tak. Ja vi skal have ledere til at tage ansvar. Snik-snak er der ikke brug for. Alt for mange rejser fra jobs fordi lederen ikke eksekverer på sine løfter, indsigter, ansvar. BH Tune 🙂

   No votes yet.
   Please wait...
   Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag