+45 40 36 05 04

Personlig Lederskab – fordi det virker…

Forleden fik jeg spørgsmålet hos en kunde – hvorfor skal vi arbejde med personligt lederskab? (i modsætning til værktøjer eller nemme quick-fix modeller) – og svaret er Fordi det virker!

Hvorfor gør det det? Hvordan kobler det til resultater?

Det gør det på flere måder:

  • Du kan blive en mere effektiv leder med mere handlekraft – via mere følgeskab. Folk følger mennesker, fremfor powerpoints og talende jakkesæt. De mærker (vha deres empati) om du er der. Om du selv er passioneret, og vil gå forrest. Med andre ord giver folk dig følgeskab hvis du er autentisk.
  • Men det kræver mere end autenticitet – det kræver også tillid og god relation. Den gode relation kan du bygge hvis du investerer dig selv i den. Autentisk. Det kræver din empati. Du kan tænke på relationen som et rør du skal have dit lederskab igennem – og indspil den anden vej. Så det gælder om at bygge store, gode rør du kan få meget lederskab frem og tilbage i.
  • Tillid (læs gerne Lencioni) er der hvor det meste starter. Med den kan vi bygge konstruktiv uenighed og commitement. Og med den kan vi bygge fundamentet for god feedback.
  • Det er jo svært at forestille sig noget som helst high performance uden feedback. Så hvis tilliden er på plads kan I få åben, ærlig, direkte, effektfuld feedback – i stedet for bare rygklapperi.

Alt dette kalder man Personligt Lederskab – og som du kan se, er der mange veje hvor det leder til handlekraft og resultater.

God fornøjelse 🙂

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag