+45 40 36 05 04

Ready Fire Aim! hos ISS

Min gamle Arthur Andersen kollega Jeff Olsen fra ISS har omskrevet sloganet Ready – Aim – Fire. Nu gælder Ready Fire Aim hos ISS. Der skal sigtes lidt mindre og skydes lidt mere. Der skal skrues op for innovation, risikovillighed og handlekraft. Men det er også en modig ledelsesmæssig melding som jo lover mere tilgivelse. Kan dit team med fordel gå samme vej?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

2 kommentar

 1. Ole Bartels siger:

  25 maj, 2011

  Hej Tune

  Et inspirerende indlæg. En enkelt refleksion “Ready, fire, aim” citerer du en gammel kollega for. Men hvad er værdien af at sigte (aim) når man har sendt skuddet af sted (fire)?

  Den mening dit indlæg giver mig, er at ledelsen skal være opmærksom på hvor meget tid de bruger på analyser, business cases osv. før de træffer en beslutning. De risikerer at blive handlingslammede frem for handlingskraftige.

  Det er iøvrigt lang tid siden jeg har oplevet/hørt om et innovativt tiltag (out-of-the-box) i dansk erhvervsliv. Danske ledere har for travlt til at tænke innovativt – det kræver ressourcer og overskud hvis man vil udnytte potentialet i at skabe innovative løsninger.

  Venligst Ole

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 2. Lars Christensen siger:

  8 juni, 2011

  Hej Tune,

  Spredehagl har da sjældent den store effekt, men selvfølgelig har ISS da brug for at vise at de ikke er kravlet helt ned i skyttegraven.

  Mvh Lars

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag