+45 40 36 05 04

“Så må vi have tid til …”

Forleden arbejdede jeg med et lederteam, der skulle løfte et strategiskifte.

Deres virksomhed skulle indtage en ny rolle, og det ville selvsagt kræve en del forandring og udvikling.
Flere nævnte at så måtte der sættes tid af til udvikling, møder herom etc. Andre skreg at de absolut ikke kunne klare flere møder, hvis de skulle have bare en lille chance for at fortsætte driften…

Der udspandt sig en interessant diskussion som jeg tit møder. Skal vi sætte tid af til XYZ nye ting – eller kan vi ikke det, for så ender hele arbejdsdagen i møder…?

Der er naturligvis ingen enkle løsninger, men jeg vil gerne slå et slag for et mindset som jeg lærte helt tilbage i kære Accenture: Udvikling sker undervejs – indlejret i processerne – i stedet for i møder.

De fleste ledere har ikke mere tid at allokere til møder – men de skal jo udvikle mere og mere. Det SKAL ske undervejs. I løbende forbedringer af hvad vi gør. I evaluering på vej ned af gangen efter mødet. I brainstorms i forberedelsen. Osv.

Træk udviklingen ind i dagligdagen og ‘driften’ – ikke ud af den!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag