+45 40 36 05 04

Svært at stille krav – her er de gode råd!

Mange ledere har svært ved at stille skare krav til deres medarbejder (selv på direktionsniveau) og særligt hvis det de har leveret ikke er godt nok. Forklaringen er naturlig nok – at de har svært ved at skælde vokse mennesker ud. Det gør man bare ikke – og derfor viger man uden om.

Hvad kan man så gøre? Ændre præmissen! Hvis du tænker at feedback er skideballe og negativt og surt og dårlig stemning og konflikt – så er det klart nok at det ikke bliver til så meget. Det har du set så ofte og derfor har du en sund indre barriere herfor. Fair nok.

Hvis du kan ændre præmissen, så du leverer dine korrektioner konstruktivt, i en god stemning, udviklingsfokuseret og mest af alt respektfuldt – så eliminerer du din indre bremse – og så kan du give masser af krav og feedback – og derved få dine folk til at performe bedre.

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag