+45 40 36 05 04

2011 Her skal du være skarp – 3: Innovation

Jeg arbejdede med nogle hospitalsledere i Sverige. De fortalte at unge psykiatriske patienter som skal følges tæt nu får opkald fra en voice response og så taster de numre som svar på hvor på skalaen deres tilstand er. Det sammen som de før gjorde til en sygeplejerske. Nu kommer sygeplejersken så i røret hvis deres scores er lave. Det fungerer fint. Den type innovation kommer nu massivt i det offentlige fordi der er hul i kassen. Ideerne og mulighederne har været der længe, men hvis man skal spare 3% er det nemmere at løbe lidt hurtigere end at innovere. Tænk på behandler-sygeplejersker, hjemmebehandling og telemedicin. Kommunerne må også til at igang… I det private kommer der også tilsvarende tryk på innovationen.

I mere bred forstand. Netværksorganisationer, nye ledelsesmodeller som fx. Devoteam der lader folk selv vælge deres leder etc. Og endelig CSR der vil gå fra reklamebureauets sminke til udviklingsafdelingen.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag