+45 40 36 05 04

Cykling og ledelse

Jeg står her på kontoret helt omringet af VM i cykling. Kvinderne skal til at starte med en eller anden har efterladt en gaffeltruck ved målstregen, så speakerne (de fantastiske speakere) er ved at gå ud af deres gode skind i efterlysning af en fører til denne truck…

– Riis sagde engang ‘Jeg er ikke bange for at vinde‘. Tænk lige over den. Er der voksne mennesker der er bange for at vinde? Ja – faktisk. Mange er bremser bevidst eller ubevidst for opmærksomheden, udstillingen, janteloven, normbrydningen, at træde ud af gruppen – som man gør når man vinder. Spørgsmålet er om du gør det – eller om nogen i dit team gør det?

– Michael Rasmussen sagde engang: ‘Jeg er ikke bange for at tabe‘ (og det tog Jesper Worre så på sig at hjælpe ham med… :-()  Men hvad ligger der i ikke at frygte at tabe? Sats! Vi tør kun satse (fokusere, innovere, fravælge, investere osv) hvis vi er klar til at løbe risikoen for at tabe. Hvis vi ikke kan tage fejl, tabe penge, lave fejl – så tør vi ikke – og hvad sker der så – der sker bare for lidt!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag