+45 40 36 05 04

Inspiration fra valget

Er det ikke hyggeligt som valget kan fjerne det ophøjede fra de ellers betydningsfulde og utilnærmelige politikere? Man kan få blomster med hjem. Og guldkarameller til børnene. Og selv  Hr.Dyremose går med reklamer ligesom skoledrengene. Ministre tager sig tid til en sludder på et gadehjørne osv.

Mange er skeptiske for denne valgkamp og populariseringen – men jeg mener det er godt for demokratiet. Politikerne ud på gaden og underholdende politik i TV – ikke top seriøst, men jeg tror det skaber en bredere interesse – og mit bud vil være at det kan ses via en høj valgdeltagelse. Hav et godt valg!

Tune

PS: og hvad har det så med ledelse at gøre? Tja – lidt langt ude, men jeg tror at direktører i store organisationer skal være sig bevidste om de samme mekanismer. Det bliver for nemt ophøjet, for langt fra medarbejderne, for strategisk og for kedeligt. Ned på jorden og ud på gulvet! På med charmen. Bare tænk Jan Carlsson…

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag