+45 40 36 05 04

Digitalisering og modbevægelser

Subscribe til vores YouTube kanal og undgå gå glip af vores fremtidige videoer – Tune Hein

Jeg holder en masse foredrag om fremtidens ledelse, fremtidens organisation, digitalisering, digital udvikling og hvad de ting gør ved os… Meget ofte bliver jeg spurgt, nærmest håbefuldt, “jamen når vi nu ser den her modbevægelse stopper udviklinger så ik?” Fx unge som siger nej til teknologien, der er mange der stopper med at bruge Facebook. Der er nogle der står af de sociale medier – Svaret omkring det med modbevægelser det er 2 ting:

Det ene svar det er: Ja – der kommer altid modbevægelser. Der bliver også solgt en masse LP-plader, og endda rørforstærkere. Der kommer altid modbevægelse.

Svar 2 er: Nej, det stopper ikke udviklingen. Modbevægelserne er som reelt under 10 % – måske nærmere de 1 %, så slet ikke nok til at stoppe udviklingen. Kun nok til at lave en kontrast, og for at lave en valgmulighed, så forbrugerne kan vælge. Det er sådan modbevægelserne har en funktion, men det er meget sjældent at de kommer til at stoppe udviklingen.

 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag