+45 40 36 05 04

Den digitale rejse skal ledes

Subscribe til vores YouTube kanal og undgå gå glip af vores fremtidige videoer – Tune Hein

Der var nogle gutter der havde fået en god ide til at lave et spil omkring ledelse, og de spurgte mig hvilke kategorier der ville være gode at have med i sådan et spil. Og der er selvfølgelig masse forskellige ledelses kompetencer, men jeg vil pege på én, som vi simpelthen havde brug for og som de ikke havde på listen, og som ikke traditionelt står på listen: at lede en digital rejse for din organisation.

Hvis vi kigger ude gennem bagruden så har det med digital rejse, mest været noget vi har kunne pakke ned til IT afdelingen og sige: “Kan I ikke lige styre det?”. Måske har der været lidt “business development” inde over de, måske en enkel fra marketing og måske nogle produktionsfolk, men i virkeligheden ikke-strategisk, – meget håndværks-agtig.

Men i fremtiden bliver den digitale rejse noget mere overordnet. Det bliver en opgave for alle ledere! Så alle afdelingsledere, alle teamledere, alle chefer, og alle direktioner – kommer til at forholde sig til at kunne lede og drive en digitalrejse for deres team.

At kunne se det spor for sig. Se det lidt som strategi, se det lidt som eksekvering og som en strategisk udvikling. Det er et nyt ledelsesfelt, som jeg tror på vil komme ind alle vegne

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag