+45 40 36 05 04

Kentaur skak: Sammensplillet mellem mennesket og maskinen

Subscribe til vores YouTube kanal og undgå at misse vores fremtidige videoer – Tune Hein

Den gode nyhed det er noget der hedder kentaur skak. Først var der verdensmesteren i skak og så kom kunstig intelligens og kunne slå verdensmesteren i skak. Men så fandt man det der hedder kentaur skak, som er mennesket sammen med maskinen, som er endnu bedre. Det kræver en del interaktion, at man kan spille sammen med en maskine.

Et sted hvor man kan opleve det, det er faktisk i Mercedes’ nyeste teknologi for selvkørende og selvstyrende teknologi. Og det handler rigtig meget om det samspil som vi kommer til at lave med den nye teknologi. Folk der arbejder på en fabrik kender det måske allerede, men vi kommer til at lære det meget på kontorerne, at der er noget kunstig intelligens som kommer til at styre med og hjælpe os.

Det kan man faktisk mærke i kørslen af Mercedes. I starten kommer man næsten til at kæmpe imod styringen, men når man vænner sig til det så bliver det ligesom kentaur skak. Det bliver endnu bedre og meget afslappende at køre med. Se med her!

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag