+45 40 36 05 04

Få energien tilbage i ledelse

energi ledelse - tune hein - hein og partnereJeg møder mange ledelser og ledere, der med god grund har lidt granatchock efter krisen. De har måske fyret et utal af medarbejdere – hvilket slider hårdt menneskeligt (hvis man er i besidelse af empati) uanset hvor god strategien er. Problemer har fyldt deres skrivebord, og kriseløsninger deres agenda. Måske krydret med frygt og konflikter.

Men på et tidspunkt har deres team og organisation brug for at se noget andet. At se lys for enden af tunellen. At se ledere som igen tror på det. Ledere som er optimistiske omkring vejen frem. Hvad udstråler du? Hvad ser de medarbejdere som kigger på dig? En træt leder. En frygtsom person. Eller Ny energi? En person der har tro og mod og kraft til at trække os fremad? Prøv at se dig selv i spejlet med deres øjne. Og tænk over hvor din energi kommer fra. Du skal hive dig op på hesten igen – og hvad hjælper dig hermed? Hvad giver dig nye ambitioner? Teamet? Kolleger? Nye projekter? Hvad skal der til – hvor henter du energi? Er du nødt til at flytte dig for at få ny vind i sejlene? Dette er afgørende selvindsigt for både ledere og ledergrupper. Og så op på hesten igen! God fornøjelse.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag