+45 40 36 05 04

Hemmeligheden bag ledelse…

Ok – indrømmet store ord, og dette bliver måske lidt teoretisk – men det er pokkers vigtigt. Hvad siger du til ET svar på kernen i ledelse? 1000 sider af de vigtigste teoretikere kogt ned på 4 linier?

Hvad skal en leder levere udover resultater og eksekvering af strategien – altså til sine medarbejdere? Hvad skal der til for at skabe trivsel?- eller for fastholdelse af nøglepersoner? Det er centrale temaer i ledelse – men den gode nyhed er at svarene kan findes i de samme teorier – det er forskellige sider af samme sag. Jeg kom til at læse om styrkebaseret ledelse i weekenden og så nogle sammenhænge – her kommer de:

Hvis vi fx. sammenkoger Conner (change management), Schütz (gruppepsykologi), Vygotsky (pædagogisk psykologi) og Buckingham (styrkebaseret ledelse) – så er der 4 faktorer der går igennem det hele. 4 ting du skal sikre at medarbejderen mærker/føler/oplever:

1) Inklusion/companionship/teamwork

2) Indflydelse på egen situation/kontrol/stabilitet

3) Håb/vision/udvikling

4) Anerkendt/set som kompetent.

Det er de 4 ting du som leder skal levere til dine medarbejdere og kolleger (udover resultater og eksekvering af strategien). God fornøjelse med dit lederskab.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag