+45 40 36 05 04

Fairly right strategy…

strategy-600x3514 præmisser for moderne strategi i 2016:

1. De fleste strategiskift (fx digitalisering) kræver et kultur-skifte – “Culture eats strategy for breakfast…”. Og derefter oplever man at de fleste kulturskifter går ikke som forventet – anderledes og langsommere…

2. Fairly Right Strategy… De færreste tror længere på detaljeret strategisk planlægning langt frem i tiden. Vi kan ikke forudse og kontrollere nok til at gøre det. Vi kan ikke ramme helt præcist. Og vi kan ikke se langt nok frem. Så der er ingen grund til at bilde sig selv ind at vi kan (expert failure). Hvis vi bare kan ramme nogenlunde… er det best practice. Og hvad kræver det så mere?

3. Det kræver strategiske beredskab + agil organisation. Det er de 2 ting der skal bringe os det sidste stykke i mål – hvis bare strategien er ‘fairly rigth’…

4. Disruption er ikke til at komme udenom i en strategi-proces. Hvem, hvad, hvordan, hvornår… disrupter en ny forretningsmodel vores markedet med innovation, bedre service OG lavere pris? Eller kunne vi gøre det selv?

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag