+45 40 36 05 04

Hvad hvis dine medarbejdere ikke kunne stole på en mail fra dig…

Subscribe til vores YouTube kanal

Der er en masse historier om “fake news” og russiske trolde som måske påvirkede det, det danske valg, men det blev ikke så slemt alligevel… Det vi skal tænke på i den sammenhæng er at det kun er toppen af isbjerget… Vi har kun lige set starten af “fake news”!

Du skal prøve at forestille dig hvor meget sandhed betyder for dit arbejde (og for hele vores samfund). Når vi får en mail fra banken, eller ser statsministerens nytårstale, så tror vi på at det er ægte. Vi har brug for at vide at det er ægte.

Problemstillingen vil sprede sig ind i virksomhederne. Det du læser fra internettet, når du får en mail fra en kollega måske en mødeindkaldelse, måske et opslag fra tillidsrepræsentanten eller HR. Det skal jo være ægte og det stoler vi 100 % på i dag. Det sådan vores samfund fungerer – men det kan vi ikke stole på i fremtiden.

Fremtiden med “fake news” vil komme ind alle vegne.

Derfor så kommer vi til at betale dyrt for validering. Så det bliver et nyt teknologifelt at validere nyheder, men også at validere ægtheden af en e-mail bliver helt afgørende for at få tingene til at fungere…

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag