+45 40 36 05 04

(Over)Følsomhed på jobbet…?

Når jeg drøfter udfordringer med ledergrupper møder vi ofte et særligt tema:

Slæber vi for mange følelser med på jobbet? For meget identitet som gør at vi tager det hele for nært og personligt? For meget stolthed eller ærekærhed? Eller for meget på spil? Kunne vi med fordel kunne tilgå arbejdet mere professionelt?

Et svært spørgsmål – især når de sidste 20 år har handlet om hele mennesker, autenticitet, åbenhed, trivsel etc. Charlotte Mandrup har fx skrevet om det. Måske ville det også reducere stress-problemerne?

https://www.lederne.dk/ledelse-i-dag/ny-viden/2016/ledelse-i-dag-februar-marts-2016/ledere-skal-goere-op-med-foelelsestyranni-paa-jobbet

Det er ikke for at sige at man ikke skal realisere sig selv på jobbet. Selvfølgelig skal man det – ved at bruge sine styrker, vokse, udvikle sig, bidrage, føle man gør en forskel. Men behøver det at omfatte en masse følelser? Behøver det at afgøre hele ens trivsel? Er der ikke en tredie vej?

Her tænker jeg fx på mine 8 år i Accenture – max udvikling – minimum føleri.

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag