+45 40 36 05 04

Hårde ord om Google – men gælder de også din organisation?

En central Google ingeniør skriver afskedsbrev der pinpointer centrale udfordringer for enhver succesfuld virksomhed…

Steve Yegge mener, at Google er blevet for konservative, forstået på den måde, at firmaet er alt for optaget af bevare det, de allerede har, frem for at risikere noget for at opnå noget nyt.

En anden faktor, som Yegge mener er uundgåelig, når virksomheder når en vis størrelse, er, at firmaet er hæmmet af politik – noget som fører til, at det tager alt for lang tid at beslutte og gennemføre projekter.

Desuden mener han, at Google er arrogante.

»Det har taget mig årevis at forstå, at et firma fyldt med så mange ydmyge mennesker kan være så arrogant et firma,« skriver Yegge.

Han mener, at virksomheder, der har haft så stor succes som Google, kan blive ramt af en følelse af at være uovervindelige.

»Det har tragiske følger: selvtilfredshed, ‘ikke opfundet her’-syndrom, manglende evne til at bevare den gode relation til kunder og dårlige strategiske beslutningsprocesser,« skriver Yegge.

Men hvor mange store virksomheder taler han om her?

Kunne det også være din..?

 

Kilde version2.dk https://www.version2.dk/artikel/aabenmundet-google-ansat-stopper-firmaet-de-ved-at-loebe-toer-gode-ideer-1084207

Rating: 5.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag