+45 40 36 05 04

De kunne lige så godt have haft en fløjte…

Jeg kom til at tænke på dette citat da jeg hørte radioavis. Det stammer fra bogen ‘The secret footballer’ som er en fascinerende beretning fra Premier League bag stadionlyset. Her skriver den hemmelige spiller bla. om hvor meget de gør ud af at påvirke dommeren. De træner det, tildeler roller osv – og det virker big time. Mesteren over alle i denne sportslige-lobbyisme-disciplin er Chelsea anfører John Terry. Om ham siges der ‘Han kunne lige så godt have haft en fløjte…’

Jeg kom til at tænke på det, da en opposition-politiker i stærke  vendinger angreb embedsmænd i Fødevareministeriet for at redigere forsker-anbefalinger om MRSA-virus væk. Den kritik er måske helt forfejlet – for den kommer jo ikke ud af embedsmændenes blå luft. Den kommer måske fordi en laaang stribe af politikere har givet Landbrug & Fødevarer nærmest fri adgang til ministeriet og vetoret over politikken. Politikerne har lagt den linie og som Mester så svende. Den sidste som tog et opgør hermed var vist Ritt Bjerregaard – og det er immervæk nogle år siden hun var fødevareminister. Landbrug & Fødevarer kunne lige så godt have haft en fløjte..!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag