+45 40 36 05 04

Har vi en rolle i globaliseringen?

Jeg skal holde et foredrag om vores muligheder og styrker i verden. Det bekymrer mig en del – altså ikke foredraget, men fremtidsudsigten… Igår talte jeg med en CFO for et globalt energiselskab. Han fortalte at de droslede deres investeringer i Europa ned, fordi de ikke troede på megen vækst her. Den altid interessante analytiker Lau Svenssen skriver i dag i Berlingske ‘vi er i en eksistentiel krise med pres fra globaliseringens frie markeder’. Så er det sagt!

Men der er faktisk håb: gode gamle Schein (ham med virksomhedskultur) siger, at fremtidens afgørende konkurrenceparameter bliver evnen til teamwork. Her har vi måske fat i noget?

Vi skal ikke håbe han har ret (passivt), men aktivt søge de roller hvor han har ret – hvor det ER nødvendigt med et godt samspil på tværs. Novozymes udviklingsproces med over 50 partnere i biofuel er et godt eksempel.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag