+45 40 36 05 04

Hovedet under armen og fuld fart frem!

Forleden mødte jeg en chef for et MBA-program som fortalte noget interessant. At det i dag er svært at sælge MBA-programmer, fordi folk ikke kan binde sig for et 2-3 års forløb.

Det passer bedre med enkelte moduler som så kan stykkes sammen til et eller andet. Fremtiden er mere kurser end uddannelser.

Men det var han imod fordi erfaringen viste at så gik hele den personlige udvikling fløjten. Det lange forløb sammen med mennesker der blev sparingspartnere for livet var en slags ‘dannelsesrejse’ der førte folk videre personligt. Hmmmm…

Det er bekymrende hvis forandringstempo umuliggør personlig udvikling (sat på spidsen). Altså hvis tingene går så stærkt at vi ikke når at reflektere – og dermed intet lærer.

Eller sagt med andre ord ‘Hovedet under armen og fuld fart frem.’

Og det er nok en udfordring mange steder. Både i det daglige og når det gælder kurser og andre lange forløb. Fx jobs. Fx. projekter. Vi må ikke give køb på udviklingen og bare blive produktionsmaskiner uden læring. Vi må have den personlige udvikling med op i tempo og sikre refleksionsrum uanset hvor stærkt det går.

Tænk over det…

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag