+45 40 36 05 04

Hvad er stærkest – Disciplin eller Engagement?

Kan du huske romanen Fluernes Konge, om de 2 regimer…

Eller fodboldkampe mellem legende Barcelona og stenhårde afrikanere i Chelsea?

Vi bygger mere og mere vores system op omkring engagement. Uddannelse, arbejde, ledelse – handler om at frigøre energi og engagement. Det er lyst-drevet. Og potentialet heri er enormt. Der hvor arbejdet får fat i lysten og engagementet sker der virkelig ting og sager. Alt føles som en leg. Man går i flow og tiden flyver – 16 timer og 1000 ideer er intet problem. Der hvor man ikke får fat sker der så til gengæld ikke så meget…

Vi udfordres kraftigt af en anden model. I Østen satser man på hårdt arbejde. Og det er ikke engagementet der driver sagen, men disciplin. (ofte drevet af kamp for overlevelse, pension, mad på bordet, bolig, penge til familien, uddannelse til børnene osv).

Så hvordan vil det gå? (med dine børns karriere) – kan vi omskrive slutningen på Fluernes Konge eller vinder disciplin over lyst?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag