+45 40 36 05 04

Hvad har du gang i….? Tag en MUS med dig selv!

Har du det lige som jeg – at ferien op til nytår er en god anledning til at reflektere. Træde et skridt tilbage og betragte hvad man har gang i. Lidt på afstand. Helikopter-perspektiv. Mange siger at nytår bare er en dag – ja – men det er også en anledning vi kan vælge at gribe. En anledning til at tage den MUS-samtale med os selv, som vi sjældent når i en travl dagligdag.

Her er mine bud på 10 vigtige spørgsmål at tænke over:

 1. Hvad har jeg lært af 2018?
 2. Hvordan var min energi-balance…hvad drænede og hvad gav mig energi?
 3. Hvad var succesfuldt og giver mig stolthed?
 4. Hvordan vil jeg bruge disse erfaringer i 2019?
 5. Hvad VIL jeg i 2019?
 6. Hvorfor vil jeg det?
 7. Hvorfor skal det lige være mig?
 8. Hvilke styrker kan jeg sætte i spil for at kunne det?
 9. Hvilken udvikling kræver det af mig?
 10. Hvilken sammenhæng og balance vil du skabe i dit liv – arbejde, socialt, selv…?

Formen kan du også gøre lidt ud af. Først og fremmest tid. Det umiddelbare svar – og så tid til at tænke et par lag dybere. Bare vent – så kommer der noget. Fx en laaang gåtur. Du kan også tage spørgsmålene 2 gange – først med dig selv solo. Derefter med en partner eller anden der kender dig godt.

PS: Du kan også fint bruge spørgsmålene i dit team eller ledergruppe lige efter nytår… Det er god teambuilding.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Stig Hellstern siger:

  27 december, 2018

  Jeg glæder mig hver gang til at læse Tune Heins nyhedsbreve. De er meget inspirerende.

  Rating: 5.0/5. From 1 vote.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag