+45 40 36 05 04

Hvem har ansvaret for samarbejdsklimaet?

En gruppe chefer skændes så det brager. De slider hinanden ned og kører hinanden op. De er stressede og pressede – og ingen af dem trives.

Er det synd for dem? Nej det er det ikke – det er voksne mennesker som selv må tage ansvar for deres samarbejdsklima. De må mobilisere lidt handlekraft og få noget gjort ved det. Begynde at behandle hinanden ordentligt. Arbejde konstruktivt med deres konflikter. Inddrage deres direktør. Bruge HR. Hyre en mediator eller konsulent osv.

Og hvis de bare lader der køre derudaf elendigt – så er det også deres valg…

Alle må tage ansvar for samarbedsklimaet.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Hans jultved siger:

  15 maj, 2012

  Ja en må tage ansvaret for at opretholde en struktur. En båd uden kaptajn duer ikke, så går der ikke lang tid før det hele sejler hid og did. Det er bare det ubehagelige ved det at flaskehalsen kan komme til at pege på dig som tovholder, mht. frustration o.lign. som skal ud (pga. dårligt socialt klima) og bliver vendt mod dig. Det skal man lige være indstillet på og være stærk nok til at klare.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag