+45 40 36 05 04

Skal man få alle grupper til at fungere…?

Forleden traf jeg en gruppe som gerne ville sammenspilles.Forhistorien jeg fik var en lang kæde af konflikter og indsatser. Det rejser spørgsmålet om hvor langt man skal gå som leder. Eller sagt på en anden måde: kan enhver gruppe sammenspilles?
Mange ledere tænker sådan. De tænker at det er deres opgave herfra og til helvede at få gruppen til at fungere bedst muligt.

Men måske er bedst muligt ikke godt nok. Måske skal tålmodigheden have en grænse. Gøre noget andet for at få noget andet.
Nedlægge gruppen og reorganisere. Sælge den fra. Outsource. Individuelle krav og performance-coaching. Eller blot skifte ud i gruppen og få en ny dynamik – som bruges til at bryde mønstrene og iscenesætte en ny start.

Vigtigt at lederen på et tidspunkt træder i karakter og siger nok er nok – nu rykker vi med nogle andre løsninger, for virksomhedens skyld. Hvis du ikke er en del af løsningen ender du med selv at blive en del af problemet.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag