+45 40 36 05 04

Talent 1 – den vigtigste er direktøren

I øjeblikket er der megen fokus på talenter og talentprogrammer. Det er forståeligt og vigtigt. Der er meget potentiale i at
– fastholde talenter
– accellerere deres udvikling
– få mest mulig performance ud af dem osv.

Midlerne er mange – men et glemmes ofte…

En stor udenlandsk koncern, jeg arbejdede med, havde gennemført en analyse som viste at talenterne hurtigt udviklede sig et enkelt niveau – og så gik toget ligesom lidt i stå. Årsagen fandt man hos deres chefer og mentorer – de skruede ned for hjælpen i takt med at talenterne voksede. De skulle simpelthen ikke for tæt på. Slogans om at man skal rekruttere folk der er smartere end en selv og fremdyrke sin efterfølger viste sig at være – netop – slogans fremfor virkelighed.

Derfor er direktøren den vigtigste i et talentprogram. Der skal en person højt oppe i hierarkiet til at sikre talentets fortsatte bevægelse – også når talentet nærmer sig næste niveau.

Derfor er sparring med direktøren en vigtig del af et godt talentprogram….

Rating: 4.0/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Hans jultved siger:

  15 oktober, 2012

  = Hvis du er et brokkehoved der ikke mener at din manager gør det godt nok = 1. skridt i den rigtige retning = Find dig ikke i noget

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag