+45 40 36 05 04

Talent 2 – din ledelses opgave

Har du et talent? Hvad gør man så? Hvad er ledelsesopgaven?
Det vigtigste er at rydde barrierer! Du behøver ikke tænke på motivation og hyggesnak – talenter farer frem med masser af energi og det vigtigste er at sikre at der kommer noget fornuftigt ud af det. At de ikke løber hovedet mod mure eller knapt så hurtige mellemledere eller kulturelle bremseklodser. Den sikre måde at frustrere et talent som knokler med et fantastisk projekt er, hvis der ikke lige kan allokeres lidt IT tid, eller bevilliges lidt udstyr eller lidt sekretærhjælp eller en flybillet eller lidt sparring med salgsafdelingen osv. Det er dagligdagens barrierer som sætter talenter i stå. Det er dem lederen skal holde sine øjne på.

Rating: 4.5/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. Hans jultved siger:

  15 oktober, 2012

  Tror at dette handler om simpel magt. De fleste vil ikke have at andre kan gøre dem rangen stridig = En slags jantelov. Resultat = Stol på dig selv og lad dig ikke bremse. Dermed også sagt: Vent ikke på hjælp fra andet steds. Gør som Majken Ingvordsen, vær din egen (manager). Sådan opfatter jeg det hun står for og jeg er på mage måder en stor tilhænger af hende. Mange hilsner fra Hans Jultved

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag