+45 40 36 05 04

Lederen der viser vejen – men kunne det ikke være dig?

I går havde vi kundekonference om Handlekraft. Dir. Torben Stevold fra Danske Bank i Roskildeområdet fortalte om hvordan han meget konsekvent havde afbureaukratiseret sine kontorer. Væk med fast møder og skemalangt opfølgning – ind med daglig coaching og opfølgning og støtte. Det var imponerende og flere deltagere drøftede  ‘ja hvis bare man havde en som ham i spidsen for forandringer’ og ‘hvad gør man hvis man ikke har så tydelig en leder og foregangsmand?’ osv.

Det fik mig til at tænke – med al respekt for Torbens imponerende indsats – men hvad er det han har gjort som du ikke kunne gøre? Mod til at forandre og gøre op med sædvanen? Konsekvent tydelighed – nu gør vi sådan og ikke så meget andet? Mod til at frisætte og delegere til sine ansatte? Sluge sin stolthed – og ikke længere være en del af enhver succes?

Det er imponerende og inspirerende handlekraft – men det er jo ikke rocketscience…! Kunne det ikke lige så godt være dig?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag