+45 40 36 05 04

Omvendt handlekraft for iværksættere…

Næste uge er iværksætter uge… på www.uge46.dk kan du se en masse aktiviteter. I morges (kl 5) arbejdede jeg på et oplæg til en session om handlekraft hos Erhvervs- og Vækstministeriet – men det var lidt vanskeligt og gav en masse at tænke over:

– dels går iværksætterne i stå efter 6 måneder eller 6 år. Der sker altså noget som kræver noget særligt. Et gearskifte først fra honeymoon til hårdt arbejde. Og så fra et team til en organisation. Det kræver selvsagt handlekraft og en hel masse andet at kommer over de hurdler og vokse videre på den anden side…

– dels er det med handlekraft omvendt for iværksættere end for andre. Hvor almindelige ledere skal finde den, skal iværksætterne undgå at tabe den. Det lyder enkelt men er fundamentalt en anden udfordring. Den ene skal reddes op af sumpen. Den anden skal forhindres i at springe deri… det er lidt forskelligt.

Mange hilsner Tune

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag