+45 40 36 05 04

Skab variation

Forleden arbejdede jeg med en leder der skulle tilrettelægge en 2 måneder lang kampagne. En af udfordringerne var at holde gejsten oppe så lang tid. En af løsningerne var variation. At lave hver uge i forløbet forskellig. Hans kollega havde den gode ide at lave det som et etape-cykkelløb. En uge som enkeltstart, En anden uge holdløb. En uge parløb. Nogle dage med seje bjerge og andre spurt-dage. En uge med én taktik og næste uge en anden. Skiftende roller undervejs. Husk også hvile-dage.

Lærende organisation: en uge tilrettelægger det ene team metoden. Næste uge evalueres og et andet team skal vælge en endnu bedre metode, og sådan igen ugen efter…

Pointen er variationen.

Og så kom jeg til at tænke på dagligdagen. Hvor mange skal ikke holde energien oppe i meget længere stræk end en 2 måneders kampagne… Tænk variationen ind i hverdagen. Påtag dig udfordringen at iscenesætte dagligdagen forskelligt.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag