+45 40 36 05 04

Småt er godt – big is beautiful…

I banker er det sådan at de små filialer har de bedste nøgletal på produktivitet. De får simpelt hen mere fra hånden pr medarbejder… den tendens kan enhver iværksætter også skrive under på.

I det danske aktieindeks (og i næsten alle brancher) tordner de største selskaber derudad. Stordriftsfordelene i brand, backoffice, internationalisering, udvikling, produktion m.m. er så overvældende at de skyller alt andet væk.

Hvad nu hvis de to ting ikke er modsætninger? Hvad nu hvis den enkelte medarbejder i den store virksomhed kunne arbejde lige så effektivt som i den lille…? Det er blevet det nye tema i nogle store organisationer – den lille virksomhed i den store. Få ansvarligheden, enkeltheden, effektiviteten fra den lille butik ind i det store setup. Er der  noget at hente for din organisation på den front…?

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag