+45 40 36 05 04

Tillykke Noma

Kære Noma – hjerteligt tillykke med verdensmesterskabet! DR sendte sidste år en spændende udsendelse om restauranten og kokkenes arbejde der – og chefen Rene Redzepi. Så du den udsendelse? Og i så fald – hvad så du?

Mange mennesker så en udsendelse om en alt for hård chef og et umenneskeligt arbejdsmiljø. Jeg så en udsendelse om ambition!Om passion der smitter så kokkene kommer rejsende fra hele verden for at få lov at være med – få lov at blive verdensmester. (Tænk hvis dit team var sådan…) En udsendelse om et ‘drive’ for kvalitet og innovation der skaber usædvanlige resultater. Hver eneste tallerken skulle død pine være bedre end den foregående. Det er sådan man skaber verdensklasse. Det er sådan man skaber unikke resultater. Men det koster blod sved og tårer. Det er ikke komfort, men ambition der driver værket. Det kan vi alle inspireres af. Det kan vi tænke over når vores egen organisation skal konkurrere mod Østen. Især når vi sidder foran TV’et og siger ‘uha – det er for hårdt’.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag