+45 40 36 05 04

Ledelse er også dilemmaer

Det er ikke altid du som leder blot kan følge lærebøgernes gode råd – nogle gange har disse ledelsesmetoder nemlig en modsat effekt end den tilsigtede. Hør mere her, hvor jeg giver 3 eksempler på dilemmaer hvor teorien generelt siger et, men situationen kræver det modsatte…

 

Hvis du læser på en mobil enhed, så klik her for at se videoen

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

2 kommentar

 1. Karl-Otto siger:

  16 juni, 2013

  Autentisk ledelse handler vel om, at man finder sin egen vej, både som empatisk menneske, men også som en fokuseret, målrettet, beslutnings og handlekraftig leder.
  Så er man over det med dilemmaer 😉
  Kh Karl-Otto Sandvik

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

 2. Grethe Carlsen siger:

  19 juni, 2013

  Hej Tue. Der er noget, du har misforstået, du kan da sagtens være autentisk, når nu fyrer eller ansætter folk. Men du skal jo selvfølgelig ikke sidde og græde, sammen med vedkommende du fyrer. Men selvfølgelig skal du være autentisk og fortælle lige ud, hvorfor du bliver nød til at opsige vedkommende.
  Jeg mener, at man som skal leder og fordele arbejdet. Man skal ikke forklarer sig om hvorfor man gør, som man gør. Og så skal man meget gerne holde sin mund lukket, meget af tiden. Ellers tror folk, at alt er til diskution, og de skal være med til at bestemme. Man er nu engang ansat til at varetage, en leder post, og så skal man ikke samle affald op! eller tømme askebærer!
  Der imod skal man forklarer, de folk, man har ansat til denne tjans, at de skal huske at tømme askebærer m.v og det behøver man kun at fortælle dem en gang, så fatter de det helt sikkert. Man må f. eks. heller aldrig som leder; bagtale sine rengørings ansætte, hvis man gør det, lægger man ved på bålet. Til at der er en hakke orden. Host host det var bare lige min mening. Hilsen Grethe

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag