+45 40 36 05 04

Er der en voksen tilstede i Rigspolitiet 2…

Jeg har skrevet om skandalen i Rigspolitiet før og kan slutte føljetonnen her hvor det ser ud til at den endelig får sin afslutning. Mange år, mange afslørende artikler og mange redegørelser skulle der til før chefen træder frem og tager ansvar. “Nu skal vi til at holde reglerne….”. God ide! Ledelse er at tage ansvar – bedre sent end aldrig, men det havde været ‘god ledelse’ for 3 år siden da sagen kom frem…

Det klæder ingen leder at nøle med ansvaret. Interessant case at lære af. Når man kommer sent ud er der jo kun to tolkningsmuligheder, hvor af ingen er særligt respekt-opbyggende:

a) man har været helt vildt blank på hvad der foregår i ens egen organisation i årevis (incl opråb fra egen jurist)… eller

b) man har, som en struds, forsøgt at gemme sig bag hver en busk på savannen, indtil der bare ikke var flere buske…

Stor respekt til BT for at holde fast i en grotesk pinlig sag som alle forsøgte at køre under gulvtæppet: 20 millioner til 2 gamle kolleger. 100.000 om måneden for en batchelorstudent. Og ignoreret alt om udbudsregler…. Svært at vælge om man skal grine eller græde.

http://www.dr.dk/nyheder/indland/styrelse-om-politiets-udbudskaos-sjaeldent-med-saa-store-regelbrud

 

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag