+45 40 36 05 04

Vulkansky og ledelse

Jeg har været fanget af vulkanskyen. I det smukkeste forårssolskin i Paris. 22 grader varmt. Om jeg nød det…? Nej – desværre ikke et minut. Psykologisk var det umuligt at nyde det, når jeg ikke anede hvordan jeg skulle komme hjem. Usikkerheden fylder alt. Og præcis sådan kan man have det med forandringer. En fusion for eksempel.

Dine medarbejdere, kolleger – eller måske dig selv. Forholdene kan være gode. Lederne gør deres bedste. Man er kompetent i jobbet – men alligevel fylder usikkerhende det hele. Man føler stress og pres og kan ikke se vejen ud.

Derfor ser man ofte overraskende opsigelser i forbindelse med forandringer. Pludselig siger talenter, high performers eller specialister, som sidder på gode positioner, op. Man tænker ‘hvorfor – netop de havde jo intet at frygte’ men alligevel blev usikkerheden for meget. Det kan vulkanskyen lære os om change management.

(hvordan jeg kom hjem? – som nervøs blind passager på udsolgte tog).

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag