+45 40 36 05 04

Handlekraft – Kunsten at eksekvere

Du kender garanteret mennesker der snakker – Og så kender du de mennesker der gør noget ved det!. Netop sådan forholder det sig med organisationer. Hvor nogle planlægger – fører andre deres strategier ud i livet!

Disse organisationer  har handlekraft. Hvilket nok er den vigtigste kompetence og ressource af alle. Kun handlekraft kan gøre vores strategier og drømme til virkelighed. Uden handlekraften sker der intet.

[wp_eStore:product_id:6:end]   DKK 295,- ex moms og levering.

I denne bog afdækker Tune Hein og Stig Kjerulf handlekraften. De viser, hvorfra handlekraften kommer, og hvordan du skruer op for den både i din organisation og personligt . Bogens omdrejningspunkt er en model, som illustrerer det afgørende samspil mellem Individ, lederskab og organisation. Med baggrund i modellen udfoldes psykologien bag handlekraften, samt mulighederne for at arbejde konkret med at skabe handlekraft i organisationen. Endelig anviser forfatterne, hvordan handlekraft kan indarbejdes i  forandringsprocesser.

6* i Børsen af Steen Hildebrandt: “Pligtlæsning!”

[wp_eStore:product_id:6:end]   DKK 295,- ex moms og levering.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Kommentar

 1. carina jæger siger:

  1 september, 2011

  Hej:-)
  Brug for denne bog – nogen anelse om hvor de har den?
  Åbenbart udsolgt fra forlaget.
  Vh Carina

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Book Foredrag og Inspiration idag

Tune Hein er en af Danmarks mest erfarne rådgivere i strategisk ledelse, disruption og forandring. Han er uddannet på DTU, CBS samt IMD og har selv 18 år bag sig som leder, direktør og iværksætter.

Book et foredrag